Aan de slag met boerentalenten

Boerentalent

Een agrarisch ondernemer stopt niet lichtvaardig met zijn bedrijf; het betekent veelal dat ook zijn manier van leven verandert. De omslag van ondernemer op het eigen bedrijf naar een werkkring buiten de deur is heftig, maar biedt ook nieuwe kansen: de kans om bewust een nieuwe start te maken en een werkkring te vinden die past bij je kennis, ervaringen, vaardigheden en ambities, dus bij je  "Boerentalent". Ploeg en Oogst brengt de vaak onvermoede talenten en vaardigheden naar boven, wat resulteert in een loopbaankeuze die recht doet aan de kwaliteiten en vaardigheden die je als ondernemer hebt opgebouwd. Samen zoeken we naar een werkkring die bij je past. Een werkomgeving die je enthousiasme en vakmanschap waardeert en beloont en een positieve bijdrage levert aan de invulling van je nieuwe leven. Daar maken wij werk van.

Ben jij niet van boerenafkomst, maar bezit je wel in jouw ogen over "Boerentalent"? Zoek je naast je boerenbedrijf een parttime baan? Ook dan staan wij voor u klaar!

Meer over BoerenTalent

Weten wat je kwaliteit is

Boerentalent is een kwaliteit die door werkgevers wordt gewaardeerd, ook buiten de vertrouwde agrarische sector om. Toch kan het zowel voor de werkgever als voor de kandidaat een nieuwe ervaring zijn. De stap van het boerenbedrijf naar een nieuwe werkgever is niet niks. Een CV, een motivatiebrief, een maandsalaris zijn nieuwe aspecten die er bij komen kijken. Maar een werkgever die een nieuwe collega binnen zijn team ontvangt en die collega is gewend om altijd zelfstandig op het boerenerf te functioneren en te ondernemen kan dat ook als spannend ervaren. Ploeg en Oogst begeleidt de bemiddeling op maat en staat garant voor kwaliteit.

De volgende stap zetten

Stoppen als agrarisch ondernemer is een hele stap. Je sluit een hoofdstuk af en begint aan een nieuwe fase in je leven. Het biedt een unieke kans om een nieuwe richting in te slaan. Hoe vind je een nieuwe werkkring die past bij je kennis, ervaringen, vaardigheden en ambities? Hoe vind je een nieuwe werkkring waar jouw Boerentalent tot zijn recht komt? Neem contact op met Ploeg en Oogst. Via een persoonlijke kennismaking brengen wij jouw Boerentalenten in kaart en gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière. Het resultaat is een loopbaankeuze die recht doet aan de kwaliteiten en vaardigheden die je als ondernemer hebt opgebouwd.

Uw Boerentalent vinden

Ploeg en Oogst kijkt niet alleen naar bestaande kennis, maar vooral naar de kwaliteiten van de kandidaat. Met kandidaten uit het netwerk van Ploeg en Oogst haalt u Boerentalent in huis dat een aanvulling is op uw organisatie. Zowel voor tijdelijke functies als voor vaste aanvulling. Bent u als werkgever op zoek naar kandidaten waar u van op aan kunt? Die gewend zijn om voor dag en dauw op te staan en dagelijks het uiterste uit zich zelf weten te halen? Die bereid zijn net dat stapje meer te doen? Neem dan contact op met Ploeg en Oogst en haal ook uw Boerentalent binnen uw organisatie. Boerentalent zorgt voor een frisse wind in uw bedrijf.

Op zoek naar werk

Bekijk hier de laatst geplaatste vacatures:


Meewerkend voorman!

“Een kandidaat met de instelling van een agrariër zou perfect zijn”. Met deze boodschap is BoerenTalent op zoek naar een multitalent voor een fantastisch jong snel groeiend bedrijf. Heb jij leidinggevende capaciteiten? Kan jij plannen? Heb jij twee rechter handen? Heb jij een creatieve geest die mee kan in een organisatie die groeit en ambities heeft? Kortom: ben jij het BoerenTalent dat wij zoeken? Reageer dan direct!

Bekijk deze vacture


Franstalige auditor!

Voor een internationaal bedrijf, dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van audits bij agrariërs, zoekt BoerenTalent een auditor die perfect Frans spreekt, Engels kan schrijven en gek is op avontuur! Interesse? Reageer direct!

Bekijk deze vacture


Terreinbeheerder - Leidinggevende!

Voor een zelfstandige stichting in Overijssel, met veel hectaren landbouwgrond, bos, natuur en landgoederen zoekt BoerenTalent een terreinbeheerder met leidinggevende capaciteiten!. Interesse? Reageer direct!

Bekijk deze vacture


Medewerker productielijn veevoer!

Voor een Brabants familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in stro en hooi zoekt BoerenTalent en Ploeg en Oogst medewerkers productie! Een baan met leuke doorgroei mogelijkheden voor echte BoerenTalenten die houden van een familiebedrijf. Interesse? Reageer direct!

Bekijk deze vacture


Machine operator

Voor een uniek veevoederbedrijf (met bijbehorende varkenshouderij!), zoekt BoerenTalent een productiemedewerker / machine operator. Het bedrijf is gelegen in de buurt van Rijssen (Overijssel). Je maakt deel uit van een hardwerkend team met zowel Nederlands als Oost Europeanen.

Bekijk deze vacture


Open sollicitatie BoerenTalent!

Ben jij BoerenTalent? Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heb jij naar je boerderij werkzaamheden tijd over? Solliciteer dan direct! BoerenTalent werkt, dat blijkt wel uit de vele aanvragen die we krijgen.

Bekijk deze vacture


Vakmannen GWW!

Ben jij een harde werker? Op zoek naar een leuke uitdaging? Heb jij ervaring in de GWW? Solliciteer dan direct! Voor een innovatief GWW bedrijf (familiebedrijf!) zijn wij op zoek naar diverse vakmannen.

Bekijk deze vacture


Medewerkers Klantcontact service!

Voor een innovatief software bedrijf dat zich focust op de gehele agrarische sector (zowel teelt- als veehouderijbedrijven) zoekt BoerenTalent medewerkers die nauw in contact staan met klanten en hun eerste aanspreekpunt zijn.

Bekijk deze vacture


Sloper, Asbestsaneerder en Grondwerkers

Voor een Achterhoeks sloop- grondwerk- en asbestsaneringsbedrijf is BoerenTalent zoekende naar Boerentalenten! Reageer direct!

Bekijk deze vacture


Diverse bedrijfsleiders varkenshouderij

Heb jij enkele jaren ervaring als bedrijfsleider in een varkensbedrijf? Binnen de zeugenhouderij of de vleesvarkens? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct!

Bekijk deze vacture


Of wilt u gevonden worden?

Plaats uw CV

Op zoek naar personeel

Bekijk hier de laatst geplaatste cv's:


CV –  Achterhoeks Boerentalent!

Kandidaat is te omschrijven als sociaal en breed geïnteresseerde professional met een behoorlijke levenservaring. Als voormalig Achterhoekse melkveehouder weet hij van aanpakken.

Bekijk CV


CV – Parttime melkveehoudster!

Kandidaat is te omschrijven als een hoog opgeleide vrouw die in haar vrije tijd op de boerderij van haar man helpt. Ze werkt op dit moment parttime bij een bedrijf wat actief is in de agrarische sector (agrarische periferie).

Bekijk CV


CV – Voormalig melkveehouder Boerentalent!

Kandidaat is een voormalig melkveehouder uit de Achterhoek. Hij is zoekende naar een uitdaging waarbij hij niet op kantoor hoeft te zitten, maar lekker bezig kan zijn onder de mensen.

Bekijk CV


CV – Voormalig melkveehoudster Boerentalent!

Ze is een voormalig melkveehoudster en zoekt een functie in de horeca, catering of gastvrouw. Dit voor 24 uur per week, liefst tussen 9 en 5. Af en toe in het weekend is geen probleem.

Bekijk CV


Of plaats een vacature

Plaats vacature

Heeft u vragen over een vacature of cv?

Neem contact op