Over BoerenTalent

BoerenTalent is een onderdeel van Ploeg en Oogst en is opgericht in 2021 door Tom Ploeger. Tom heeft van kleins af aan al passie voor de agrarische sector. Hij wilde graag boer worden, maar moest op zijn 16e helaas concluderen dat dat als stadse jongen toch wel lastig werd. Een baan in de agrarische sector kwam er wel. Sinds 2016 is Tom werkzaam als projectmanager waar hij o.a. verantwoordelijk is voor het opzetten van innovaties en andere gave agrarische projecten.

Ook tijdens deze werkzaamheden haalt hij energie uit het werken met boeren. De passie, de mentaliteit, het harde werken, het ondernemerschap en de loyaliteit zijn prachtige boereneigenschappen. Competenties waar menig werkgever jaloers op kan zijn. Hier kunnen we wat mee, dacht Tom in 2021!

Helaas stoppen er jaarlijks boeren om verschillende redenen met hun bedrijf. Een lastige keuze, waarbij vaak onzekerheid ontstaat. Wat voor werkmogelijkheden zijn er na het boer zijn? Daarnaast beginnen boeren vaker een tweede verdienmodel naast hun bedrijf. Dit kan middels een dienstverband tijdens de rustigere perioden, maar ook op parttime basis gedurende het gehele jaar. BoerenTalent helpt hierbij!

BoerenTalent brengt de vaak onvermoede talenten en vaardigheden naar boven, wat resulteert in een loopbaankeuze die recht doet aan de kwaliteiten en vaardigheden die je als ondernemer hebt opgebouwd. Samen zoeken we naar een werkkring die bij je past. Een werkomgeving die je enthousiasme en vakmanschap waardeert en beloont en een positieve bijdrage levert aan de invulling van je nieuwe leven. Daar maken wij werk van.

Onderscheidend in de werkwijze van BoerenTalent is dat we uitgebreid de tijd nemen om kennis te maken en je vaardigheden en ambities in beeld te brengen. En vaak komen daarbij onverwachte talenten en mogelijkheden boven drijven. Als de werkelijke talenten, wensen en ambities helder zijn, gaan we op zoek naar een werkkring die daarop aansluit. De juiste man/vrouw op de juiste plek. Een match waar beide partijen bij winnen.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op!

Terug naar Boerentalent

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.