Plaats uw vacature

Er wordt weer veel gebouwd in Nederland. Ondernemers staan niet stil: ze bouwen, starten nieuwe activiteiten of breiden uit. Voor u als organisatie kan dit extra werk met zich meebrengen. Bouwdossiers stapelen zich op en u krijgt het werk niet weg. Daarnaast zijn er veel andere factoren die invloed kunnen hebben op de inzet van uw personeel. Met de toekomstige Omgevingswet kan het voor u als organisatie onduidelijk zijn wie op welke stoel komt te zitten. Feit is: extra capaciteit heeft u nodig. Tijdelijk of vast.

Samen opzoek naar een oplossing in uw zoektocht naar goed en professioneel personeel. Bent u als werkgever actief binnen het Fysieke Domein en op zoek naar extra capaciteit voor een tijdelijke periode of voor een vaste invulling? Ploeg en Oogst zoekt samen met u  niet alleen een vakkundige professional, maar ook een professional die qua competenties goed bij u en uw organisatie past. Een aanvulling en meerwaarde op uw werkvloer. Diverse (semi) overheidsorganisaties hebben al gebruik gemaakt van het netwerk van Ploeg en Oogst.

Via onderstaand formulier kunt u uw vacature mailen naar Ploeg en Oogst. Uiteraard kunt u ook per mail of telefonisch contact opnemen.

Terug naar Fysiek Domein

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom je liever direct in contact? Mail of bel 06-13083267 voor een vrijblijvend gesprek