Vind uw Boerentalent

Bent u als bedrijf op zoek naar boerentalent? Voor een tijdelijke of voor een invulling? Wij hebben een groot netwerk met geschikte kandidaten die allen beschikken over boerencompetenties. Ze staan open voor tijdelijke opdrachten (detacheringen) en/of voor een vaste invulling (werving- en selectie). Hieronder treft u diverse CV’s van mogelijk nieuwe collega’s die voor een frisse wind binnen uw organisatie kunnen zorgen. Gemotiveerde medewerkers met de juiste mentaliteit.

Zit uw kandidaat er niet tussen of heeft u vragen over een CV? Neem dan contact op.

Plaats hier direct uw vacature >>

Terug naar Boerentalent

CV – Parttime melkveehoudster

zondag 9 oktober 2022

Kandidaat is te omschrijven als een hoog opgeleide vrouw die in haar vrije tijd op de boerderij van haar man helpt. Ze werkt op dit moment parttime bij een bedrijf wat actief is in de agrarische sector (agrarische periferie).

Lees verder

CV – Voormalig melkveehouder (parttime beschikbaar)

zaterdag 24 september 2022

Kandidaat is een voormalig melkveehouder en is te omschrijven als een enthousiaste, breed geïnteresseerde en initiatief-nemende professional. Hij is opgegroeid op een melkveehouderij in de Achterhoek waarna hij de melkveehouderij heeft overgenomen. Onlangs heeft hij zijn bedrijf verkocht en is nu zoekende naar een nieuwe uitdaging.

Lees verder

CV – Achterhoeks Boerentalent

zaterdag 10 september 2022

Kandidaat is te omschrijven als een sociaal en breed geïnteresseerde professional met een behoorlijke levenservaring. Als voormalig Achterhoekse melkveehouder weet hij van aanpakken.

Lees verder

CV – Voormalig melkveehoudster

donderdag 14 april 2022

Ze is te omschrijven als een sociaal, vriendelijke, gezellige en intelligente vrouw. In 1997 is zij vanuit Limburg verhuist naar Didam om samen met haar man het melkveebedrijf voort te zetten. Dit heeft ze altijd met erg veel plezier gedaan. Het runnen van een boerderij vraagt om veel competenties en vaardigheden.

Lees verder