Vind uw Boerentalent

Bent u als bedrijf op zoek naar Boerentalent? Voor een tijdelijke of voor een invulling? Ploeg en Oogst heeft een groot netwerk met geschikte kandidaten die allen beschikken over Boerentalent. De professionals zijn zowel in te zetten voor tijdelijke opdrachten (detacheringen) als voor een vaste invulling (werving- en selectie).  Hieronder treft u diverse CV’s van mogelijk nieuwe collega’s die voor een frisse wind binnen uw organisatie kunnen zorgen. Gemotiveerde medewerkers met de juiste mentaliteit.  Geselecteerd op basis van Boerentalent.

Zit uw kandidaat er niet tussen of heeft u vragen over een CV? Neem dan contact op met Ploeg en Oogst.

Terug naar Boerentalent

CV – Voormalig melkveehoudster

dinsdag 14 april 2020

Ze is te omschrijven als een sociaal, vriendelijke, gezellige en intelligente vrouw. In 1997 is zij vanuit Limburg verhuist naar Didam om samen met haar man het melkveebedrijf voort te zetten. Dit heeft ze altijd met erg veel plezier gedaan. Het runnen van een boerderij vraagt om veel competenties en vaardigheden.

Lees verder

CV – Voormalig melkveehouder

maandag 24 februari 2020

Kandidaat is een voormalig melkveehouder en is te omschrijven als een enthousiaste, breed geïnteresseerde en initiatief-nemende professional. Hij is opgegroeid op een melkveehouderij in de Achterhoek waarna hij de melkveehouderij heeft overgenomen. Onlangs heeft hij zijn bedrijf verkocht en is nu zoekende naar een nieuwe uitdaging.

Lees verder