Terug naar vacature overzicht

Meewerkend voorman (leidinggevende functie!)

Utrecht

Vacature: Meewerkend voorman

“Een kandidaat met de instelling van een agrariër zou perfect zijn”. Met deze boodschap is BoerenTalent op zoek naar een multitalent voor een fantastisch jong snel groeiend bedrijf. Heb jij leidinggevende capaciteiten? Kan jij plannen? Heb jij twee rechter handen? Heb jij een creatieve geest die mee kan in een organisatie die groeit en ambities heeft? Kortom: ben jij het BoerenTalent dat wij zoeken? Reageer dan direct!

Voor een bedrijf in de regio van Utrecht is BoerenTalent op zoek naar een meewerkend voorman. Het bedrijf kenmerkt zich in de productie van “groene daken”. Het betreft een snelgroeiend bedrijf met een unieke DNA. Alle producten die zij gebruiken komen regelrecht uit Nederland. De materialen zijn duurzaam, circulair toepasbaar en van goede kwaliteit. Ze zoeken iemand die dit DNA en de visie ook in zijn of haar bloed heeft.

Wat ga je doen?
De functie is erg dynamisch. De ene dag sta je in de assemblage ruimte om de groene daken te maken, de andere dag behandel je de binnenkomende orders en weer een andere dag ben je verantwoordelijk voor de planning. Daarnaast krijg je diverse verantwoordelijkheden, waaronder het aansturen van enkele collega’s. Geen dag is hetzelfde en eker geen bureau baan dus! Geen wonder dat ze BoerenTalenten zoeken.

Wat neem je mee?
Je dient een aanpakker te zijn. Je dient te kunnen werken in een organisatie die groeit. Je creativiteit gebruik je om de organisatie te laten groeien. Daarnaast:
- Beschik je over twee rechter handen;
- Kan je plannen
- Heb je leidinggevende capaciteiten.

BoerenTalenten dus!

Wat bieden wij?
- Een baan bij een dynamisch jong bedrijf.
- Een passend salaris behorende bij de functie.
- Een leuke werkgever.

Vragen of direct solliciteren?

Ben jij zoekende naar een nieuwe uitdaging? Ben jij op zoek naar leuke werkzaamheden naast je werk op de boerderij? Bel, mail of whatsapp mij. BoerenTalent is er voor jou om jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Vacature samenvatting

Locatie
Utrecht

Vacature type
Partime / Fulltime

Functie
Meewerkend voorman

Solliciteer direct

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.