Op zoek naar vacatures of personeel?

Je vindt het bij Ploeg&Oogst

Fysiek domein

Alles wat u ziet, overal waar u kijkt en alles wat u voelt behoort tot de Fysieke Leefomgeving. Een complex plaatje dat wordt gevormd door kantoren, bossen, rivieren, wegen, parken, boerderijen, enzovoort. Diverse professionals zijn actief binnen dit “Fysieke Domein”. Professionals die actief zijn binnen de Ruimtelijke Ordening,  Wabo, Brandveiligheid, Infrastructuur en het Water en het Milieu en andere aanverwante domeinen zorgen er voor dat u kunt leven en ondernemen in een ambitieuze, veilige en schone leefomgeving. Zoekt u een uitdaging binnen dit complexe speelveld? Of bent u op zoek naar een professional? Ga samen op zoek met Ploeg en Oogst binnen dit mooie Fysieke Domein!

Meer over Ploeg en Oogst

Weten wat kwaliteit is

Ploeg en Oogst heeft veel ervaring binnen het Fysieke Domein. Doordat Ploeg en Oogst zelf actief is binnen het vakgebied, is Ploeg en Oogst een prettige partner voor professionals binnen dit vakgebied.  Zowel voor kandidaten die zoekende zijn naar een nieuwe uitdaging, als voor partners die juist zoekende zijn naar capaciteit. Ploeg en Oogst staat voor kwaliteit, zowel qua samenwerking als inhoudelijke kennis.

Een nieuwe loopbaan

Bent u als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan gaan wij samen op zoek naar de juiste werkkring. Een werkkring die uw professionaliteit waardeert en waar uw competenties tot hun recht komen. De uitdaging kan op projectbasis worden ingevuld (ook door ZZP-ers), maar kan ook leiden tot een vast dienstverband bij Ploeg en Oogst of de opdrachtgever. Een werkkring die bij u past!

Uw professional

Samen op zoek naar een passende oplossing in de zoektocht naar goed en professioneel personeel. Bent u als werkgever op zoek naar extra capaciteit voor een tijdelijke periode of voor een vaste invulling? Ploeg en Oogst zoekt samen met u  niet alleen een vakkundige professional, maar ook een professional die qua competenties goed bij u en uw organisatie past. Een aanvulling en meerwaarde op uw werkvloer.

Op zoek naar werk

Bekijk hier de laatst geplaatste vacatures:


Vacature Wabo Casemanager / Vergunningverlener Bouw Midden / Oost Nederland

Voor een mooie gemeente in Midden / Oost Nederland zoekt Ploeg en Oogst een Wabo Casemanager / vergunningverlener Bouw (minimaal 2 jaar ervaring). Het gaat om een fulltime detachering. Als Wabo Casemanager coördineer je binnengekomen vergunningaanvragen. Je toetst de vergunning op jouw eigen specialisme.

Bekijk deze vacture


Vacature Wabo Casemanager Omgeving Utrecht

Voor een mooie opdrachtgever inde omgeving van Utrecht zoekt Ploeg en Oogst een medior / senior Wabo Casemanager. Het gaat om een detachering van minimaal 24 uur. Als Wabo Casemanager coördineer je binnengekomen vergunningaanvragen. Je toetst de vergunning op jouw eigen specialisme.

Bekijk deze vacture


Vacature Wabo Casemanager Noord Holland

Heb jij ervaring als vergunningverlener op het gebied van WABO en zoekende naar een professionele stap in je carrière? Dan heeft Ploeg en Oogst een mooie kans!

Bekijk deze vacture


Of wilt u gevonden worden?

Plaats uw CV

Op zoek naar personeel

Bekijk hier de laatst geplaatste cv's:


CV – Toezichthouder bouw- en woningtoezicht 

Kandidaat is een specialist met ruime ervaring. Hij is leergierig en enthousiast. Communicatief vaardig. Hij heeft veel ervaring bij grote steden.  Beschikt over ABW 1 en ABW 2. Beschikbaar per juli 2020.

Bekijk CV


CV – Specialist energie en duurzaamheid

Kandidaat is een milieukundige specialist in de breedste zin van het woord. Per direct inzetbaar voor ongeveer 24 uur per week. Functie richting duurzaamheid / energietransitie.

Bekijk CV


Of plaats een vacature

Plaats vacature

Heeft u vragen over een vacature of cv?

Neem contact op