Terug naar CV Overzicht

Achterhoeks Boerentalent

Persoonsbeschrijving

Kandidaat is te omschrijven als een sociaal en breed geïnteresseerde professional met een behoorlijke levenservaring. Als voormalig Gelderse melkveehouder weet hij van aanpakken. In 2017 heeft hij de keuze gemaakt om te stoppen met boeren. De competenties en de levenservaringen die hij tijdens zijn ondernemerschap heeft ontwikkeld, wil hij graag inzetten bij een nieuwe uitdaging.

Hij zoekt een omgeving waar hij kan werken met mensen om zich heen. Hij krijgt energie van het delen van kennis en ervaring met andere mensen. Dit merkte hij tijdens het opleiden van agrarische stagiairs op zijn melkveebedrijf. Stagiairs verlieten de boerderij met veel ervaring en praktijkkennis van het vak. Ook leert de kandiaat graag van anderen. Hij staat open en neutraal in het leven en wil nieuwe zaken snel oppakken. Op de boerderij was geen dag hetzelfde, je wist nooit wat er ging gebeuren. Het snel schakelen en het om kunnen gaan met onverwachte situaties is de kandidaat dan ook gewend. Hij houdt altijd zijn aandacht er bij en kan rustig blijven wanneer nodig.

Tijdens het kennismakingsgesprek stelde hij goede vragen. Communicatief is hij vaardig: hij heeft een prettige houding, geeft goed antwoord en is helder. Een omgeving met andere collega’s om de kandidaat heen, past hem goed. Als voormalig ondernemer denkt hij mee met zijn werkgever, is niet bang om zaken op te pakken en denkt altijd in oplossingen. Met andere woorden: Boerentalent!


Werkervaring

Diverse melkveebedrijven als melker / bedrijfsverzorger (Periode: 2017 - heden)

Melkveehouder (periode: 1992 - 2017)

 


Opleiding

MAS Veehouderij

 

CV samenvatting Achterhoeks BoerenTalent

  • Sociaal zeer sterk.
  • Ondernemend.
  • Levenservaring.
  • Boerentalent!.

Interesse in deze CV?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.