Terug naar Fysiek Domein

Bent u benieuwd wat andere van Ploeg en Oogst vinden? Hieronder treft u enkele recenties!

Kandiaat: A, (voormalig melkveehouder).

Nadat ik gestopt ben als melkveehouder was ik opzoek naar een andere baan. In die zoektocht werd ik getipt over Tom Ploeger en heb contact met hem gezocht. Er volgden meerdere plezierige gesprekken en naar mijn gevoel was er meteen een bepaalde positieve klik. Tom is iemand die positief in het leven staat en met veel enthousiasme dingen op pakt, is gedreven en denkt echt met je mee. Tijdens het eerste gesprek zijn diverse mogelijkheden besproken en wat eventueel hij voor mij kon betekenen. Afgelopen tijd zijn er enkele opties voorbij gekomen helaas zat er voor mij nog niet iets tussen. Maar dat gaat zeker gebeuren.

Tom is zeker een aanrader.  

 

W, Vergunningverlener Wabo

Kan met genoegen terug denken aan de contacten met Tom Ploeger. Eerlijke, transparante en vooral no-nonsense wijze van zaken doen. Eerst probeert hij de connectie te vinden: waar gaat een kandidaat echt van stralen te combineren met diens competenties. Tom schuwt het niet om buiten de gebaande paden te gaan.

Wat mij prettig verraste is het netwerk van opdrachtgevers waarmee Tom in contact staat. Van kleinere gemeenten tot omgevingsdiensten, waterschappen. Tom wist mij zelfs te lanceren bij een groot bedrijf waarmee ik het team kon versterken met mij specialismen.

Simpelweg een betrouwbare partner om in elk geval de toekomst in te stappen en in de toekomst mee samen te werken.

Ploeg en Oogst is wat mij betreft een naam om te onthouden!

Ploeg en Oogst, een betrouwbare partner!

S, Wabo Casemanager

Ploeg en Oogst heeft zeker 1 van de beste accountmanagers (Tom Ploeger). Hij is gemakkelijk in de omgang, denkt niet in problemen of laat je zien dat het anders beter kan. Ploeg en Oogst zegt niet alleen wat belangrijk is, maar vindt het ook, het is gewoon zo. Tom staat met beide voeten op de grond, of liever nog in de klei, dat is misschien ook wat het zo bijzonder maakt. De open, opgewekte blik is dus altijd van toegevoegde waarde.

Ze geven je de ruimte om je je werk te laten doen, want ze vertrouwen op jouw ervaring en deskundigheid. Ze zijn er niet alleen voor de klant, ze zijn er voor jou.

Ploeg en Oogst is er voor jou!

Arno, Toezichthouder Bouw- en woningtoezicht

Tijdens mijn zoektocht naar een leuke functie binnen een gemeente kwam ik in aanraking met Tom Ploeger. Tom was direct bereid om bij mij thuis kennis te komen maken. Tijdens dit gesprek viel me de bevlogenheid van Tom op, dus de keuze om met hem in zee te gaan was snel gemaakt. Tom heeft hierop mijn CV in een huisstijl gezet, op een manier die ik zelf nooit bedacht zou hebben. Tijdens de opdracht, die ik inmiddels dankzij Tom vervul, houdt Tom regelmatig contact en op vragen die ik heb geeft hij altijd snel en deskundig antwoord. Ik kan Tom zeer aanbevelen en neem voor een eventuele andere opdracht zeker weer, als eerste, contact met Tom op.

Bevlogen, goed en persoonlijk contact, snel schakelen!