Uw nieuwe uitdaging binnen het fysieke domein?

Bent u als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een werkkring die uw professionaliteit waardeert en waar uw competenties tot hun recht komen? Kijk dan op onderstaande vacatures! Staat er voor u geen geschikte vacature tussen? Neem dan contact op. Ploeg en Oogst heeft veel ervaring binnen het Fysieke Domein. Doordat Ploeg en Oogst zelf actief is binnen het vakgebied, is Ploeg en Oogst een prettige partner voor professionals binnen dit vakgebied. Uw zoektocht wordt vertaald naar een nieuwe uitdaging. Met uw CV in de hand gaan wij op zoek naar een passende uitdaging.

Onderstaande vacatures zijn slechts een greep van de vacatures die Ploeg en Oogst te bieden heeft. Diverse vacatures zijn in te vullen op projectbasis (dus ook voor ZZP-ers). Tevens staan er vacatures waarbij Ploeg en Oogst een vaste rol vervult bij de opdrachtgever. Bijna dagelijks worden onderstaande vacatures vernieuwd. Houdt de site goed in de gaten of neem contact op met Ploeg en Oogst voor meer vacatures.

Terug naar Fysiek Domein

Wabo Casemanager

woensdag 22 april 2020

Voor een mooie opdrachtgever in Zuid Holland zoekt Ploeg en Oogst een medior / senior Wabo Casemanager. Het gaat om een fulltime detachering. Als Wabo Casemanager coördineer je binnengekomen vergunningaanvragen. Je toetst de vergunning op jouw eigen specialisme.

Bekijk vacature

Vacature Wabo Casemanager Noord Holland

donderdag 16 april 2020

Heeft u ervaring als vergunningverlener op het gebied van WABO en ben u zoekende naar een professionele stap in uw carrière? Dan biedt Ploeg en Oogst een mooie kans!

Bekijk vacature

Vacature Vergunningverlener Milieu

vrijdag 10 april 2020

Heeft u minimaal 2 jaar ervaring als Vergunningverlener Milieu en een afgeronde relevante HBO opleiding? Dan zoekt Ploeg en Oogst u!

Bekijk vacature

Vacature Bouwplan Toetser Noord Holland

donderdag 20 februari 2020

Heeft u minimaal 5 jaar ervaring als Bouwplan Toetser en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoekt Ploeg en Oogst u! Als Bouwplan Toetser behandelt u aanvragen voor ver- of nieuwbouwplannen. U toetst de aanvragen aan de relevante wet- en regelgeving. U communiceert uw resultaten met alle interne en externe betrokkenen. Indien nodig gaat u een gesprek aan met de aanvrager. Het gaat met name om complexe aanvragen. Een uitdagende functie!

Bekijk vacature