Uw nieuwe uitdaging binnen het fysieke domein?

Bent u als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een werkkring die uw professionaliteit waardeert en waar uw competenties tot hun recht komen? Kijk dan op onderstaande vacatures! Staat er voor u geen geschikte vacature tussen? Neem dan contact op. Ploeg en Oogst heeft veel ervaring binnen het Fysieke Domein. Doordat Ploeg en Oogst zelf actief is binnen het vakgebied, is Ploeg en Oogst een prettige partner voor professionals binnen dit vakgebied. Uw zoektocht wordt vertaald naar een nieuwe uitdaging. Met uw CV in de hand gaan wij op zoek naar een passende uitdaging.

Onderstaande vacatures zijn slechts een greep van de vacatures die Ploeg en Oogst te bieden heeft. Diverse vacatures zijn in te vullen op projectbasis (dus ook voor ZZP-ers). Tevens staan er vacatures waarbij Ploeg en Oogst een vaste rol vervult bij de opdrachtgever. Bijna dagelijks worden onderstaande vacatures vernieuwd. Houdt de site goed in de gaten of neem contact op met Ploeg en Oogst voor meer vacatures.

Terug naar Fysiek Domein

Vacature Vergunningverlener Milieu

dinsdag 10 januari 2023

Heeft u minimaal 2 jaar ervaring als Vergunningverlener Milieu en een afgeronde relevante HBO opleiding? Dan zoekt Ploeg en Oogst u!

Bekijk vacature

Vacature Wabo Casemanager Noord Holland

maandag 9 januari 2023

Heeft u ervaring als vergunningverlener op het gebied van WABO en ben u zoekende naar een professionele stap in uw carrière? Dan biedt Ploeg en Oogst een mooie kans!

Bekijk vacature

Wabo Casemanager

maandag 9 januari 2023

Voor een mooie opdrachtgever in de omgeving van Utrecht zoekt Ploeg en Oogst een medior / senior Wabo Casemanager. Het gaat om een detachering van minimaal 24 uur. Als Wabo Casemanager coördineer je binnengekomen vergunningaanvragen. Je toetst de vergunning op jouw eigen specialisme.

Bekijk vacature

Wabo Casemanager / vergunningverlener

woensdag 17 augustus 2022

Voor een mooie gemeente in Midden / Oost Nederland zoekt Ploeg en Oogst een Wabo Casemanager of vergunningverlener Bouw (minimaal 2 jaar ervaring). Het gaat om een fulltime detachering. Als Wabo Casemanager coördineer je binnengekomen vergunningaanvragen. Je toetst de vergunning op jouw eigen specialisme (bijvoorbeeld Bouw).

Bekijk vacature

Vacature Bouwplan Toetser Noord Holland

zondag 20 februari 2022

Heeft u minimaal 5 jaar ervaring als Bouwplan Toetser en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoekt Ploeg en Oogst u! Als Bouwplan Toetser behandelt u aanvragen voor ver- of nieuwbouwplannen. U toetst de aanvragen aan de relevante wet- en regelgeving. U communiceert uw resultaten met alle interne en externe betrokkenen. Indien nodig gaat u een gesprek aan met de aanvrager. Het gaat met name om complexe aanvragen. Een uitdagende functie!

Bekijk vacature