U zoekt professionals?

Bent u opzoek naar versterking op uw afdeling? Voor een tijdelijke of voor een invulling? Ploeg en Oogst heeft een groot netwerk met geschikte professionals. De professionals zijn zowel in te zetten voor tijdelijke opdrachten (detacheringen) als voor een vaste invulling (werving- en selectie). Doordat Ploeg en Oogst hier zelf actief in is, zijn wij een prettige partner voor partijen binnen dit vakgebied. De problematiek is herkenbaar en we spreken dezelfde taal. Ploeg en Oogst zoekt samen met u  niet alleen een vakkundige professional, maar ook een professional die qua competenties goed bij u en uw organisatie past. Een aanvulling en meerwaarde op uw werkvloer. Ploeg en Oogst staat voor kwaliteit, zowel qua samenwerking als qua inhoudelijke kennis.

Onderstaande is een selectie van het netwerk van professionals binnen Ploeg en Oogst. Staat uw geschikte kandidaat niet in onderstaand selectieoverzicht? Neem dan contact op met Ploeg en Oogst.

Terug naar Fysiek Domein

CV – Wabo

woensdag 24 augustus 2022

Kandiaat is een specialist met ruime ervaring. Hij is leergierig en enthousiast. Hij is een goede toezichthouder met veel ervaring bij nieuw- en verbouw. Hij staat zijn mannetje wanneer nodig en kan meebuigen indien nodig. Kandidaat heeft veel ervaring in grote steden. Zijn communicatieve vaardigheden komen hier goed van pas.

Lees verder

CV – Specialist energie en duurzaamheid

donderdag 14 april 2022

Kandidaat is een senior specialist binnen het vakgebied “milieu” binnen overheden met IPPC ervaring.  Thema’s als geluid en luchtkwaliteit zijn hem zeker niet vreemd. Wegens gezondheidsproblemen is kandidaat niet meer in staat fulltime te werken. In 2018 heeft hij een lastige beslissing moeten maken: stoppen met werken als vergunningverlener.

Lees verder