Terug naar CV overzicht

Voormalig Melkveehouder

Persoonsbeschrijving

Kandidaat is een voormalig melkveehouder en is te omschrijven als een enthousiaste, breed geïnteresseerde en initiatief-nemende professional. Hij is opgegroeid op een melkveehouderij in de Achterhoek waarna hij de melkveehouderij heeft overgenomen. Onlangs heeft hij zijn bedrijf verkocht en is nu zoekende naar een nieuwe uitdaging. Kandidaat beschikt over een positieve persoonlijkheid met een breed interesseveld. Hij vindt het belangrijk om mensen om zich heen te hebben. Hij deelt graag zijn brede kennis, maar leert ook graag van anderen.

In de periode 1990 tot 2018 heeft hij diverse stagiairs begeleid op zijn melkveebedrijf. Zijn competenties kwamen hier goed naar voren. Stagiairs werkten met veel plezier op het bedrijf. Hij stond bekend als een goede begeleider voor studenten die wat meer aandacht behoeften. De rust en het zelfvertrouwen dat kandidaat uitstraalt, was van positieve invloed op het gedrag en persoonlijkheid van de stagiairs.
Kandidaat is niet het type persoon dat snel op de voorgrond treedt. Hij is de persoon waar op de achtergrond advies wordt gevraagd en functioneert erg goed als sparringspartner. Hij kent zijn plek in een organisatie snel en neemt zijn rol serieus. Hij voelt goed aan wat er van hem verwacht wordt en kan indien nodig dan ook op de voorgrond op treden. Dit is o.a. gebleken bij zijn rol binnen een gemeente waar hij een bestuurlijke rol heeft vervuld. Hij komt zijn afspraken na, is helder in zijn communicatie en je kunt op hem bouwen.

 


Werkervaring

Melkveehouder


Nevenactiviteiten

September 2018 – heden : Voorzitter raadscommissie gemeente

2010 – 2014 en 2016 – heden : Gemeenteraadslid

1999 – heden : Adviesraad lokaal Belang

CV samenvatting Voormalig Melkveehouder

  • Enthousiaste, breed geïnteresseerde en initiatief-nemende professional.
  • Hij beschikt over een positieve persoonlijkheid met een breed interesseveld.
  • Hij vindt het belangrijk om mensen om zich heen te hebben.
  • Hij deelt graag zijn brede kennis, maar leert ook graag van anderen.

Interesse in deze CV?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.