Terug naar vacature overzicht

Vacature Wabo Casemanager Noord Holland

Omgeving Amsterdam

Over de vacature

Heeft u ervaring als vergunningverlener op het gebied van WABO en ben u zoekende naar een professionele stap in uw carrière? Dan biedt Ploeg en Oogst een mooie kans!

Voor een grote gemeente onder de rook van Amsterdam is Ploeg en Oogst op zoek naar een fulltime WABO-Casemanager. Als WABO-casemanager bent u in staat om vergunningaanvragen te toetsen aan het bouwbesluit, de ruimtelijke ordening of andere aanverwante wet- en regelgeving. Daarnaast regisseert u de aanvraag door hem uit te zetten bij diverse specialisten binnen de gemeente. U gaat in gesprek met de aanvrager en helpt hem bij het realiseren van zijn bouwplannen.

Benodigde kennis

Minimaal 3 jaar ervaring vergunningverlener WABO

  • Een afgeronde MBO-4 of Hbo-opleiding bouwkunde
  • Een afgeronde opleiding ABW-1

Benodigde competenties:

  • Klantgericht
  • Communicatief vaardig

Aanbod Ploeg en Oogst

Een fulltime baan bij een leuke grote gemeente wat kan leiden tot een vast contract bij de gemeente of bij Ploeg en Oogst. Hierbij behoort een passend salaris, mede afhankelijk van uw ervaring.

Tevens zijn ZZPers geschikt voor deze specifieke opdracht!

Ploeg en Oogst staat voor persoonlijk contact. Samen met de kandidaat werkt Ploeg en Oogst aan het bouwen van een duurzame toekomst! Interesse? vul dan onderstaand formulier in. Tevens kunt u bellen of appen naar 06-13083267.

Neem contact op

Vacature samenvatting

Locatie
Noord Holland

Vacature type
Fulltime

Benodigde ervaring
MBO-4 bouwkunde of Hbo bouwkunde

Solliciteer direct

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.