Terug naar vacature overzicht

Medewerker productielijn veevoer!

Noord Oost Brabant

Over de vacature

Voor een Brabants familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in stro en hooi zoekt BoerenTalent en Ploeg en Oogst medewerkers productie!

Op korte termijn leren ze je het productieproces om zo snel mogelijk mee te kunnen werken. Hierna dien je een zo hoog mogelijke productie te realiseren op 1 of enkele productielijnen. De productlijnen is een vrij complex proces, met verschillende soorten grondstoffen, verpakkingen en toevoegingen.

Nadat je bent ingewerkt, dien je de machinelijnen vol te houden met hooi en stro. Dit moet middels een verreiker of heftruck. Tevens kan je op termijn (vracht) wagen lossen met hooi, stro en houtvezels. Ook hiervoor dien je een verreiker of heftruck te besturen. De volgrnde stap is het uitvoeren van kwaliteitscontroles bij inslag en het ondersteunen van de technische dienst.

Een baan met doorgroei mogelijkheden dus!

Het bedrijf werkt met agrarische producten en is dan ook zoekende naar echte BoerenTalenten: aanpakkers, ambitieuze professionals met een oog voor perfectie en passen binnen een familiebedrijf.

Wanneer ben je BoerenTalent?

  • Je beschikt over een gezonde werkethos;
  • Je bent betrouwbaar!

Wat bieden wij?

  • Leuke uitdagingen;
  • Goede en eerlijke arbeidsvoorwaarden;
  • Hulp bij je groei in een nieuwe werkomgeving.

Vragen of direct solliciteren?

Ben jij zoekende naar een nieuwe uitdaging? Ben jij op zoek naar leuke werkzaamheden naast je werk op de boerderij? Bel, mail of whatsapp mij. BoerenTalent is er voor jou om jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Vacature samenvatting

Locatie
Noord Oost Brabant

Vacature type
Partime / Fulltime

Functie
Productiemedewerker

Solliciteer direct

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.