Upload hier je CV: de eerste stap

Stoppen als agrarisch ondernemer is een hele stap. Je sluit een hoofdstuk af en begint aan een nieuwe fase in je leven. Het biedt een unieke kans om een nieuwe richting in te slaan. Als agrariër ploegde je het land om een basis te leggen voor je oogst of  om het maximale uit jegrond te halen. Een goede voorbereiding is tenslotte ook het halve werk.  Een CV is een goede voorbereiding op je nieuwe werkkring. Ploeg en Oogst ontvangt graag je CV. Dit kan via onderstaand formulier of per mail en telefoon. Indien wij het CV in goede orde hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact op. Via een persoonlijke kennismaking brengen wij je Boerentalenten in kaart en gaan we op zoek naar de volgende stap in je carrière. Het resultaat is een loopbaankeuze die recht doet aan de kwaliteiten en vaardigheden die je als ondernemer hebt opgebouwd.

Heb je geen agrarische achtergrond maar beschik je wel over "Boerentalent"? Ook dan mag je je CV uploaden via onderstaand formulier.

Terug naar Boerentalent

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact? Je kunt je CV ook mailen naar tploeger@ploegenoogst.nl. Heb je geen CV? Daar helpen wij je graag mee. Stuur een e-mail of bel naar 06-3083267 voor een vrijblijvend gesprek.