Terug naar vacature overzicht

Vacature Specialist Vergunningen

Omgeving Amsterdam

Over de vacature

Heeft u altijd al mee willen werken aan de groene energieambities in Nederland? Heeft u ervaring in het vergunningen proces / planologische proces en kent u de weg in overheidsland? Dan zoekt Ploeg en Oogst u!

Voor een mooie opdrachtgever in Noord Holland zoekt Ploeg en Oogst een medior / senior Vergunningverlener Milieu / Planoloog. Het gaat om een fulltime detachering. De opdracht is zeer geschikt voor kandidaten die een nieuwe stap in hun carrière willen maken. Als Specialist Vergunningen word je verantwoordelijk voor het realiseren van complexe procedures. Denk hierbij aan windmolen projecten of zonne-energie velden. Het juridische proces is vaak de valkuil in dergelijke procedures. Het is aan u om dit proces te stroomlijnen en te begeleiden met als resultaat: een vergunning voor het realiseren van groene stroom!

Benodigde kennis

  • Een afgeronde HBO / Universitaire Milieukundige en Planologische opleiding
  • Ervaring in het vergunningen proces (minimaal 3 jaar)
  • Een netwerk binnen de overheid

Benodigde competenties:

  • Klantgericht
  • Communicatief vaardig
  • Snel kunnen schakelen

Aanbod Ploeg en Oogst

Een fulltime opdracht van minimaal 6 maanden bij een unieke opdrachtgever. Hierbij behoort uiteraard een goed salaris dat hoort bij uw ervaring.

Tevens zijn ZZPers geschikt voor deze specifieke opdracht!

Ploeg en Oogst staat voor persoonlijk contact. Samen met de kandidaat werkt Ploeg en Oogst aan het bouwen van een duurzame toekomst! Interesse? Vul dan onderstaand formulier in. Tevens kunt u bellen of appen naar 06-13083267.

Neem contact op

Vacature samenvatting

Locatie
Noord Holland

Vacature type
Fulltime

Functie
Specialist Vergunningen

Solliciteer direct

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.